Postavlja se spomenik; delimično zatvaranje ulice za saobraćaj

Zbog radova na postavljanju Spomenika kralju Petru Prvom Karađorđeviću i parternog uređenja oko spomenika danas u Subotici u vremenskom periodu od 13 do 16 časova doći će do privremene zabrane saobraćaja u delu Ulice Đure Đakovića, na potezu od raskrsnice kod hotela Patrije do Savremene galerije.

Izvor: subotica.com

Utorak, 23.11.2021.

07:59

Postavlja se spomenik; delimično zatvaranje ulice za saobraćaj
Ilustracija: Depositphotos, xload

Zbog ovog privremenom zatvaranja, u navedenom periodu doći će do promena u trasama linija gradskog saobraćaja i to na linijama 1A "Kelebija opština-Jadran-Bolnica-Novo naselje", kao i linija 2 "Srpski šor-Pačirski put". Navedene linije će od stajališta "Mešc" do stajališta "Lifka" saobraćati ulicama Senćanski put-Maksima Gorkog-Matije Gupca. Stajališta "Jadran", "Higijenski zavod"; "Arsenija Čarnjevića", "Sinagoga" neće biti u upotrebi, piše Subotica.com.

Autobusi na liniji 1a i 2 će na navedenoj trasi koristiti stajališta "Patrija", "Pošta I", "Matije Gupca". Pored navedenih stajališta na liniji 2 će se dodatno koristiti i stajalište "Sinagoga".

Prvi polasci koji će saobraćati po privremenoj trasi su, sa Kelebije polazak u 12:55, sa Novog naselja u 13:10. Na liniji 2 to biti polasci u 13:10 iz Srpskog šora odnosno sa Pačirskog puta.

Iz "Subotica transa" napominju da će Izmene u saobraćaju navedenih linija trajati do završetka radova u Ulici Đure Đaković.

Podsetimo, spomenik kralju Petru Prvom predviđeno je da se svečano otvori u četvrtak, 25. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: