Zatvoreno još jedno gradilište u Beogradu: "Objekat da se dovede u prvobitno stanje" FOTO

Gradilište u Topolskoj ulici na Vračaru je zatvoreno, saopšteno je danas iz gradske uprave.

Izvor: B92.net

Nedelja, 19.09.2021.

13:03

Zatvoreno još jedno gradilište u Beogradu:
Foto: Beoinfo

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove je tokom ove nedelje izvršila nadzor nad izvođenjem radova u Topolskoj ulici broj 19, saopštavaju iz ovog sekretarijata.

"Tom prilikom inspektor je konstatovao da je Rešenjem opštine Vračar odobreno izvođenje radova na adaptaciji stambenog objekta na pomenutoj adresi kao i da su osim radova na adaptaciji, koji su odobreni rešenjem, izvedeni i radovi na rekonstrukciji bez pribavljenog odobrenja izdatog od strane nadležnog organa. Na osnovu utvrđenog investitor je dobio nalog da radove na rekonstrukciji obustavi i objekat dovede u prvobitno stanje", dodaje se u saopštenju, prenosi Beoinfo.
Foto: Beoinfo
U toku današnjeg dana inspekcija je zatvorila gradilište stavljanjem trake i službenog znaka "zatvoreno gradilište", s obzirom na to da su uočena odstupanja od izdatog odobrenja koje investitor poseduje.

Postupak pred nadležnim organom je u toku.

Podsetimo, nedavno je zatvoreno još jedno gradilište u ovoj gradskoj opštini, a više o tome pročitajte u posebnom tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: