Raspisan tender za rekonstrukciju pozorišta "Dadov" FOTO

Grad Beograd je preko svog Sekretarijata za investicije raspisao javnu nabavku za dogradnju, nadgradnju, rekonstrukciju i adaptaciju Omladinskog pozorišta Dadov na Vračaru, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Izvor: B92.net

Sreda, 04.08.2021.

08:40

Raspisan tender za rekonstrukciju pozorišta
Foto: Beoinfo

On je istakao da je procenjena vrednost radova je 151,5 miliona dinara bez PDV-a.

Vesić je precizirao da Dadov sada ima 505,35 metara kvadratnih, a da će posle rekonstrukcije pozorište biti skoro duplo veće sa površinom od 918 kvadrata, kao i da je rok za podnošenje ponuda 30. avgust 2021. godine.

"Omladinsko pozorište 'Dadov', što je skraćenica od Dramski atelje Doma omladine Vračar, postoji 63 godine, od 1958. godine. Počeli su da rade u Molerovoj 33 da bi se 1968. godine, dakle pre 53 godine, preselili u zgradu u kojoj se nalaze danas i koja je zidana za pozorište. Sada je posle više od pola veka došlo vreme da pozorište bude rekonstruisano na radost pozorišne publike", rekao je Vesić, prenosi Beoinfo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: