"Dobićemo najlepšu zgradu PIO fonda u celoj Srbiji" FOTO

Očekujemo da ćemo početkom oktobra dobiti najlepšu zgradu PIO fonda u celoj Srbiji sa najboljim uslovima za ostvarivanje prava svih korisnika, poručio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Izvor: B92.net

Subota, 31.07.2021.

12:00

Foto: Printskrin, Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

"Pored svih izazova sa kojima se suočava društvo, nosioci ovog projekta nisu stali i izgradnja fantastično napreduje", napisao je na Instagramu.

Čestitao je ministarki i rukovodstvu Fonda, jer ovo će, tvrdi, biti objekat na ponos Novog Sada, na koji će biti upućeni ljudi iz cele Vojvodine.

"Imaćemo najmoderniju zgradu sa parkingom na dva sprata, u potopunosti prilagođenu osobama sa invaliditetom", napomenuo je.

Dogradnja objekta Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Novom Sadu je na 95 posto završenosti, a po vrednosti, reč je o jednoj od prvih pet investicija u gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: