Počela nova sezona letnje scene Društva za kulturu "Kablovi"

Nova, 25. po redu, sezona letnje scene Društva za kulturu "Kablovi" počela je prošlog ponedeljka u Jagodini, na bini kod nekadašnjeg hotela "Srbija".

Izvor: KCN

Sreda, 28.07.2021.

12:26

Počela nova sezona letnje scene Društva za kulturu
Ilustracija: Profimedia

Ovogodišnju sezonu, po tradiciji, otvorili su svojim nastupom svi ansambli organizatora, a manifestacija će ove godine trajati nešto kraće nego ranijih godina, prenosi KCN.

Ipak, predsednik tog društva Oliver Jovanovski istakao je da to neće umanjiti kvalitet programa koji će biti predstavljen publici.

"Prošle godine zbog korone nismo nastupali. Ove godine, imaćemo šest-sedam večeri, tokom kojih će se na sceni smenjivati ansambli iz Trstenika i Loznice. Imaćemo i jednu pozorišnu predstavu, nastupiće i crkveni hor, a po tradiciji sezonu zatvara nastup našeg Društva. Manifestacija će se odvijati kako bude diktirala epidemiološka situacija, pa ćemo se tako i mi ponašati. Svakako želimo da održimo kontinuitet u radu i da jagodinskoj publici prikažemo ono što smo im i ovih godina prikazivali", rekao je Jovanovski.

Otvaranju sezone prisustvovao je veliki broj ljudi koji su gromoglasnim aplauzima nagradili izvođače koji su briljirali na sceni.

Programi će se, kao i prethodnih godina, održavati ponedeljkom u večernjim časovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: