Važno za vozače: Sutra radovi kod Bubanj potoka, evo šta se menja

Sutra od 4 sata ujutru izvodiće se radovi na postavljanju nosača na stubove mosta broj 38, na delu auto-puta, kod Bubanj Potoka, i tokom izvođenja radova povremeno će biti onemogućeno isključenje sa auto-puta, iz pravca Niša ka Obilaznici oko Beograda.

Izvor: Tanjug

Subota, 24.07.2021.

14:45

Važno za vozače: Sutra radovi kod Bubanj potoka, evo šta se menja
Ilustracija: Depositphotos, elenathewise

Putnička motorna vozila preusmeravaće se kroz grad Beograd, dok će se teretna motorna vozila takođe preusmeravati kroz grad Beograd i to do Bulevara Franše D'Eperea, a zatim na Bulevar Vojvode Mišića, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zbog izvođenja radova na dilatacionoj spojnici, do ponedeljka 26. jula saobraćaj će biti preusmeren iz preticajne u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku, na delu auto-puta kod petlje Vrbas iz pravca Novog Sada ka Subotici.

Od ponedeljka 26. jula do 20. avgusta biće obustavljen saobraćaj na delu državnog puta I B reda broj 21, deonica Irig - Ruma i delu državnog puta II B reda broj 313, deonica Irig - Vrdnik, zbog obezbeđenja zone radova na rehabilitaciji državnog puta II B reda broj 313.

Saobraćaj će biti obustavljen od raskrsnice državnog puta I B reda broj 21, deonica Irig-Ruma i državnog puta II B reda broj 313, deonica Irig-Vrdnik, preko Rivice do raskrsnice lokalnih puteva od Rume ka Vrdniku i od Iriga ka Vrdniku preko Rivice.

Danas ističe rok za radove na redovnom održavanju, na delu državnog puta I B reda broj 12, kroz grad Zrenjanin. aobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila

Sutra, u periodu od 11:00 do 13:30, doći će do izmene režima saobraćaja zbog održavanja biciklističke trke na delu državnih puteva: I B reda broj 17, na deonici Bogojevo-Srpski Miletić i I B reda broj 12, na deonici Srpski Miletić - Odžaci. Tokom održavanja trke saobraćaj će regulisati saobraćajna policija.

Od sutra do 10. avgusta biće na snazi izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 127, na deonici Stara Pazova - Stari Banovci.

Saobraćaj će biti zatvoren od petlje Stara Pazova do petlje Stari Banovci, tj iz pravca Beograda biće zatvoreno isključenje za Stare Banovce, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: