Leskovac: "Samo oprezno"

Gotovo svakodnevno čitaoci "Stava" redakciji šalju slike sa pružnog prelaza prema naselju Podrum u Leskovcu gde je rampa uvek podignuta dok voz prolazi.

Izvor: B92

Sreda, 21.07.2021.

12:45

Leskovac:
Ilustracija: Deposithotos/joyfull

Ovaj pružni prelaz veoma je frekventan, jer povezuje Leskovac ne samo sa pomenutim naseljem već i opštinom Vlasotince i izlazom na auto-put.

Signalizacija ne funkcioniše već više meseci, pa vozači burno reaguju i ne mogu da veruju da problem ne može da se reši, prenosi navedeni portal.

Kako kažu, mašinovođe znaju da ove rampa ne rade i sa neke udaljenosti signaliziraju zvukom sirene da nailaze, ali i da uvek postoji opasnost da neko strada.

O ovom problemu pomenuti medij pisao je više puta pa i kada su imali prilike da razgovaraju sa nadležnima iz Želenica Srbije, međutim i tada im je predstavnik ovog preduzeća Ivan Spasić rekao da je na elektrotehničkom delu same signalizacije sve ostalo staro, te da ništa nije rađeno i da će sa novim remontom pruge najverovatnije biti postavljena i nova oprema.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je upoznat sa ovim problemom i pre oko mesec dana je rekao da je već vodio razogovore, te da za rešavanje nekih problema treba i neko vreme.

Dok ne dođe vreme da se ovaj, ni malo beznačajan problem reši, samo oprezno, savetuju sa tog portala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: