Vulin sa gradonačelnikom Zrenjanina: "Cilj zaštita i bezbednost građana"

Lokalna samouprava i policijska uprava su na istom zadatku, sa istim ciljem, a to je zaštita i bezbednost građana, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Zrenjaninu.

Izvor: B92

Utorak, 20.07.2021.

15:22

Vulin sa gradonačelnikom Zrenjanina:
Foto: Depositphotos/ia__64

Vulin je, u okviru posete Policijskoj upravi Zrenjanin održao i radni sastanak sa gradonačelnikom Zrenjanina Simom Salapurom, članovima Saveta za bezbednost saobraćaja i predstavnicima PU u Zrenjaninu, saopštio je MUP.

Ministar je zahvalio lokalnoj samoupravi i gradonačelniku na dobroj i temeljnoj saradnji sa Policijskom upravom.

"Sigurne i mirne ulice u Zrenjaninu nisu samo cilj pripadnika ove policijske uprave, već i lokalne samouprave, a o tome svedoči dobra i temeljna saradnja između policije i lokalne samouprave u ovom gradu", rekao je Vulin.

On je zahvalio nadležnima u PU Zrenjanin što su, kaže, prepoznali potrebe policije i pomogli im prilikom nabavke opreme za kontrolu narkotika kod učesnika u saobraćaju.

"Bezbednost i sigurnost građana u saobraćaju su naš zajednički zadatak i cilj", rekao je Vulin.

Gradonačelnik Zrenjanina je takođe pohvalio saradnju pripadnika policije i lokalne samouprave i dodao da su u proteklom periodu zajednički organizovali niz akcija koje se tiču povećanja bezbednosti građana u saobraćaju.

"I pripadnici policije i lokalna samouprava u Zrenjaninu čine sve da građani budu bezbedni i sigurni", poručio je Salapura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: