Glavni program druge večeri Palića prebačen u Suboticu

Glavni takmičarski program Festivala evropskog filma sinoć je, zbog lošeg vremena, umesto na Letnjoj pozornici na Paliću održan u bioskopu Eurocinema u Subotici, saopštili su organizatori.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.07.2021.

08:33

Glavni program druge večeri Palića prebačen u Suboticu
Foto: Depositphotos/pajche

Na programu Palića sinoć su u takmičarskom programu prikazani "Plavi cvijet" hrvatskog reditelja Zrinka Ogreste i francuski "Par Un Demi Clair Matin" Bruna Dumonda.

Palićki festival je u subotu uveče počeo projekcijom filma "Dnevnik iz Gvantanama" reditelja Kevina MekDonalda, koja je pred kraj prekinuta zbog nevremena sa jakim vetrom i pljuskovima.

Prvi od 12 filmova u Glavnom takmičarskom programu je umesto na Letnjoj pozornici, juče ponovo prikazan u Eurocinemi.

"Zadovoljan sam otvaranjem festivala, ali ostaje gorki ukus u ustima što nije dovedena čitava stvar do kraja. Ima stvari na koje ne možemo da utičemo. Ovakvo nevreme za 30 godina nisam video", istakao je direktor festivala Radoslav Zelenović na konferenciji za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: