"U Šid ću se sigurno vraćati uskoro, jer imamo čak tri izuzetno važna projekta"

Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić na manifestaciji "Sremska kulenijada 2021" govorila je o predstojećim planovima u Šidu.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.07.2021.

16:20

Foto: EPA EFE/HAYOUNG JEON

Istakla je tri nova projekta koji će uskoro biti realizovani, prenosi KCN.

"Videla sam neke lokalne i regionalne puteve koje smo uradili, videla sam nove ambulante koje smo završili, videla sam i crkve koje smo rekonstrusali po selima, znam koliko to ljudima znači", napomenula je premijerka.

Kako je dodala, zna da je u mnogim mestima i dalje problem vodosnabdevanje.

"To je nešto na čemu ćemo raditi u narednom periodu. U Šid ću se sigurno vraćati uskoro, jer imamo čak tri izuzetno važna projekta - jedan je da završimo rekonstrukciju OŠ "Sremski front" koju smo pokrenuli, gradimo i bazen i okviru toga - to je neki novi standard koji pravimo u Srbiji, nova kotlarnica, OŠ "Branko Radičević", tu molim predsednika opštine da to ubrzamo. Izdata je i građevinska dozvola za vrtić", kazala je Brnabićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: