U Kragujevcu uništen skupoceni Ferari FOTO/VIDEO

U blizini Arsenalovog stadiona u ranim jutarnjim časovima dogodila se saobraćajna nezgoda kada se skupoceni Ferari zakucao u betonsku žardinjeru.

Izvor: Info KG

Petak, 18.06.2021.

10:00

U Kragujevcu uništen skupoceni Ferari FOTO/VIDEO
Ilustracija: Profimedia

Olupina potpuno havarisanog automobila završila je 300 metara dalje od mesta udarca bez ijednog točka, a jedan točak se prepolovio, završio na drugoj strani kolovoza i udario u drugo vozilo, prenosi portal Info KG.

Na fotografijama se vidi da su otvoreni svi vazdušni jastuci. Kako saznaje navedeni portal, auto je u vlasništvu kragujevačke porodice koja živi u Americi.
Za sada nema više inormacija o povređenim i kako je do udesa došlo.

Prema rečima očevidaca, više mladića je bilo u ovom automobilu stranih tablica i išli su u pravcu grada velikom brzinom, prenose mediji.

U jednom momentu su, dodaje se, izgubili kontrolu i vozilo je udaralo levo-desno o bankine dok se nije zaustavilo.

Iz skoro potpuno uništenog auta navodno su svi iskočili i pobegli, a pretpostavlja se da su se uplašili od rotacije Hitne pomoći koja je išla iza njih, pa su pomislili da je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: