Beograd uložio u Tašmajdan više od milion evra

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas otvoreni bazen SC "Tašmajdan" i tom prilikom poručio da su sva gradska kupališta, uključujući i Adu Ciganliju, spremna za letnju sezonu i sve one koji će leto provesti u Beogradu.

Izvor: B92.net

Četvrtak, 17.06.2021.

10:50

Beograd uložio u Tašmajdan više od milion evra
Foto: Beoinfo

Prema njegovim rečima, godišnje ovaj bazen poseti između 70 i 80 hiljada ljudi, a radno vreme će, kao i svake godine, biti od 10 do 19 časova.

"Tokom jula i avgusta biće organizovano i noćno kupanje između 20 i 23 sata. Pozivam sve sugrađanke i sugrađane da posete gradske bazene i Adu Ciganliju jer znam da će i ove godine, zbog restrikcija koje i dalje postoje u svetu, ljudi manje putovati i odlaziti na letovanja u inostranstvo. Gradska kupališta su spremna da ugoste sve one koji će leto provesti u Beogradu. Prošle godine je u rekonstrukciju bazena na "Tašmajdanu" uloženo više od milion evra, kupljene su nove ležaljke i urađene nove tribine, a sada smo obezbedili novac za rekonstrukciju dečjeg bazena i bazena za bebe. Te radove nismo želeli da započinjemo pre kupališne sezone i oni će biti izvedeni na jesen, tako da će sledeće godine kompleks otvorenih bazena na „Tašmajdanu” biti rekonstruisan. Čitav ovaj deo grada dobija novi izgled, rekonstruisan je i stadion Tašmajdan, zatvoreni, kao i otvoreni bazeni, ali i zgrada Pete gimnazije. To pokazuje koliko ulažemo u Beograd i koliko se grad menja", zaključio je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: