Vesić radniku "Beogradskih elektrana" zahvalio na herojskom činu

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ugostio je danas u Starom dvoru Stefana Trifunovića, radnika JКP "Beogradske elektrane", koji je nedavno ugasio požar u autobusu javnog gradskog prevoza.

Izvor: B92.net

Utorak, 15.06.2021.

15:42

Vesić radniku
Foto: Beoinfo

Vesić je istakao da je Trifunović načinio herojski podvig, jer je kao putnik ugasio požar u autobusu na liniji 16.
"Ono što je Stefan uradio, nije uobičajeno. Pokazao je veliku hrabrost i odgovornost prema društvu zbog čega je ponos svih nas u Skupštini grada. Stefan je već četiri meseca zaposlen u Skupštini grada, tačnije u "Beogradskim elektranama" i ovim činom se kvalifikovao da ostane duže kod nas. Naprosto, želimo da ovakvi ljudi rade za Grad", ukazao je Vesić.
Foto: Beoinfo
Podsetio je da radnici komunalnih preduzeća rade i žive 24 sata za ovaj grad.
"Za njih nema subote, nedelje i praznika, jer komunalni sistem mora da funkcioniše. Stefan je jedan od njih, pokazao je da nije samo radnik komunalnog preduzeća, već da je spreman da rizikuje i život da bi sačuvao imovinu grada", ukazao je Vesić.
Vesić je u znak zahvalnosti uručio Stefanu Trifunoviću vaučer za letovanje.
"Ovo je način da mu se odužimo i skrenemo pažnju javnosti na ovakve herojske činove", zaključio je zamenik gradonačelnika.
Foto: Beoinfo
Trifunović je objasnio da je tog dana kao putnik autobusa na liniji 16 radio na toplovodu u Bulevaru despota Stefana, kada se autobus zapalio.
"Putnici su izašli napolje, bio sam priseban i uspeo sam da ugasim požar", naveo je Trifunović i zahvalio zameniku gradonačelnika na vaučeru i podršci, kao i direktoru i radnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: