Novi Pazar: Asfaltiran još jedan krak Ulice Ruđera Boškovića

Proteklog vikenda asfaltiran je još jedan krak Ulice Ruđera Boškovića. Samo u ovoj godinu asfaltirano je oko dvadeset ulica,a uređenje gradskih ulica biće nastavljeno u narednom periodu.

Izvor: sandzakhaber.net

Ponedeljak, 14.06.2021.

15:34

Novi Pazar: Asfaltiran još jedan krak Ulice Ruđera Boškovića
Foto: Depositphotos/wabeno

Meštani kraka Ulice Ruđera Boškovića godinama su se suočavali sa brojnim teškoćama bez asfalta. Kako kažu u poslednjih deset godina urađeno je mnogo za ovo nadelje, pa je tako ostalo da se urbanistički sredi još nekoliko krakova, prenosi sandzakhaber.net.

Ugovori preneti iz prethodne godine se ovih dana završavaju, a uskoro slede I tenderi sa novim infrastrukturnim projektima uređenja gradskih ulica.

Samo u ovoj godini do sada je urađeno oko dvadeset ulica. Pomoćnik gradonaćelnika Nihad Hasanović očekuje da će i ove građevinske sezone Novi Pazar biti veliko gradilište, te da će u skaldu sa obezbeđenim finansijskim sredstvima, kako iz gradskog budžeta, tako i uz pomoć ministarsatva, biti asfaltirane brojne ulice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: