Na Leskovačkim bazenima uskoro i noćno kupanje

Tokom letnjih meseci, leskovački bazeni radiće u tri smene. Popularno noćno kupanje počinje za par dana, kaže za STAV v.d. direktora SRC Dubočica, Ivan Milovac.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.06.2021.

13:40

Na Leskovačkim bazenima uskoro i noćno kupanje
Foto: Bohbeh/Shutterstock

Karta za bazene za odrasle košta 120, za decu 80, a mlađi od 5 godina, vukovci, studenti sa prosekom preko 9 i penzioneri, na kupanje mogu besplatno, prenosi stav.life.

"Interesovanje je dobro, svakoga dana imamo veliki broj posetilaca, a verujem da će sa lepšim vremenom gužva biti veća. Trenutno radimo završne poslove na uređenju plaže, odnosno prostora van bazena gde naši posetioci nakon plivanja mogu uz osvežavajuća pića da se sunčaju. Takođe, privode se kraju i poslovi na uređenju terena za odbojku na pesku", kaže Milovac.

"Bazeni su na raspolaganju svima, rekreativacima, sportskim klubovima, ljudima kojima je neophodna rehabilitacija, penzionerima", naglašava Milovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: