Leskovac: Uređenje javnih površina kod Svetoilijskog groblja

Odeljenje za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Leskovca, u saradnji sa JКP „Кomunalac“, Odeljenjem komunalne policije i kompanijom PWW, sprovode akciju čišćenja kod Svetoilijskog groblja.

Izvor: B92

Nedelja, 13.06.2021.

10:01

Leskovac: Uređenje javnih površina kod Svetoilijskog groblja
Foto: Depositphotos/majorosl66

Akcija je obuhvatala čišćenje prilaznih staza, površina oko kapele i crkve i ostale javne površine, prenosi medijacentar016.com.

Direktor JКP "Кomunalac" Vladimir Sinadinović podsetio je da se krenulo sa čišćenjem divljih deponija još od 2013. godine na inicijativu gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića, i istakao da će se danas i sutra uređivati javna površina kod Svetoilijskog groblja, povodom predstojećih Zadušnica.
Šef Odeljenja za zaštitu životne sredine Slađan Đikić govorio je o dezinsekciji, da je zamagljivanje komaraca završeno u sredu, kao i da je u toku postupak javne nabavke za dezinsekciju za 2021/2022. godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: