Muke sa zapušenim slivnicima u Leskovcu

Građani više ulica u Leskovcu muče muku sa zapušenim slivnicima, a problem se javljaju uglavnom posle svake veće kiše kada se voda, koju oni ne mogu da prime, izlije u njihova dvorišta ili kuće, kako tvrde, piše portal Rešetka.

Izvor: Resetka.rs

Utorak, 18.05.2021.

14:24

Muke sa zapušenim slivnicima u Leskovcu
Foto: sonsart/Shutterstock

Prepuni slivnici u Ulici Đure Đakovića - za njihovo čišćenje je zaduženo JKP "Vodovod", ali uglavnom im je za tako nešto potreban nalog.

"Takvih problema ima i dešavaju se svakodnevno. Mogu oni da izvode radove i bez naloga, ali svaka informacija da negde postoji zapušenje ili da se zadržava voda je dobrodošla i mi ćemo to sigurno sanirati i otkloniti", tvrdi direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić.

Za nabavku i ugradnju novih šaht poklopaca na saobraćajnicama i javnim površinama u Leskovcu, grad je odvojio million i 250 hiljada dinara.

U planu je, prema raspisanoj javnoj nabavci, da se nabavi 60 novih šaht poklopaca.

Preko 60 šaht poklopaca i 200 novih slivnih rešetki zamenjeno je prošle godine u Leskovcu, a vrednost ugovora je bila 4,3 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: