Delovi Zvezdare, Voždovca i Novog Beograda sutra bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Zvezdari, Novom Beogradu i Voždovcu, pojedini građani u tim opštinama sutra neće imati vodu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 18.05.2021.

11:12

Delovi Zvezdare, Voždovca i Novog Beograda sutra bez vode
Foto: Depositphotos/Andrey_Kuzmin

Na opštini Zvezdara, od 8:30 do 18.00 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Bulevar kralja Aleksandra (od Jedrenske do Pećske), Jedrenska (od Bulevara kralja Aleksandra do Ðevđelijske) i Ðevđelijska (od Jedrenske do Živka Karabiberovića), navodi se na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Istog dana, takođe na opštini Zvezdara, od osam do 18 sati vodu neće imati potrošači u Bregalničkoj ulici, od Vojislava Ilića do Svetomira Nikolajevića.

Na opštini Voždovac, od 8:30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Vojvode Stepe, parna strana (od Nikšićke do Kapetana Zavišića), Bulevar oslobođenja (od Bose Milićević do Kapetana Zavišića), Bose Milićević, Mite Cenića, Nikšićka (od Vojvode Stepe do Jove Ilića) i Bilećka (od Bose Milićević do Kapetana Zavišića).

Na Novom Beogradu, od 8.00 do 16.00 sati bez vode će ostati potrošači u Bulevaru Milutina Milankovića (brojevi 86a, 88 i 92) i u Ulici španskih boraca broj 69.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: