U Leskovcu zaplenjena droga i uhapšen osumnjičeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u okviru akcije “Gnev”, zaplenili su 345,4 grama amfetamina i uhapsili E. Lj. (2002) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: B92

Subota, 15.05.2021.

14:50

U Leskovcu zaplenjena droga i uhapšen osumnjičeni
Foto: B92

Policija je 13. maja ove godine zaustavila taksi vozilo u kojem je putnik bio E. Lj., koji je potom, kako se sumnja, kroz otvoren prozor izbacio kesu sa narkoticima, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Osumnjičenom je po nalogu višeg javnog tužioca u Leskovcu određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: