"Parking servis" ima novi sajt - evo kako izgleda FOTO

Osim nove verzije aplikacije, u kojoj korisnici mogu da vide da li im je izdata elektronska dnevna parking karta, da plate parkiranje u garaži ili u zoni, ali i da provere da li im je "pauk" preneo automobil,"Parking servis" ima i novi sajt.

Izvor: B92.net

Četvrtak, 13.05.2021.

19:00

Foto: JKP "Parking servis" Beograd

"Novi sajt na moderan i funkcionalan način vozačima pruža sve neophodne informacije, kao i potrebne servise za što jednostavnije parkiranje u Beogradu. Nakon višegodišnjeg analiziranja navika i potreba korisnika, novi sajt 'Parking servisa' donosi potpuno novo okruženje, koje je projektovano sa ciljem da posetioci potroše minimalnu količinu vremena do trenutka pronalaženja relevantnih informacija ili usluga", navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Na naslovnoj strani se nalaze najtraženiji servisi, ali je moguće proveriti i da li je za traženo vozilo izdata dnevna parking karta, kao i lokaciju na koju je, po nalogu nadležnih organa, automobil premešten. Brzi linkovi posetioce vode do nove mobilne aplikacije za parkiranje, kao i do elektronskog šaltera "Parking servisa", koji se nalazi na adresi www.eparking.rs.
Foto: JKP "Parking servis" Beograd
"Ova jedinstvena veb lokacija, e-Šalter, gotovo u potpunosti može da zameni tradicionalne korisničke servise u Beogradu. Najvažnije informacije o zonskom parkiranju i korišćenju garaža i parkirališta dostupne su na samo jedan klik ili jedan dodir ekrana mobilnog telefona", navodi se u saopštenju.

Osobe sa invaliditetom na novom sajtu mogu brzo i jednostavno da saznaju kako da ostvare svoja prava i kako da koriste povlastice koje imaju u parking objektima kojima upravlja "Parking servis".
Foto: JKP "Parking servis" Beograd
"Osim servisnih informacija, na internet prezentaciji pažnja je posvećena i društveno-odgovornom poslovanju, kao i skoro 50 godina dugoj istoriji ovog javnog komunalnog preduzeća", navodi se.

Novi sajt "Parking servisa" nalazi se na staroj adresi www.parking-servis.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: