Subotica: Radionice izrade grafita na platnu

U okviru prekograničnog projekta Hrvatska-Srbija, pod nazivom "Panona net – Model upravljanja destinacijom", Otvoreni univerzitet organizuje dve radionice izrade grafita na platnu, uz učešće grafitera iz Subotice i drugih gradova Srbije, kao i kolega iz Hrvatske.

Izvor: tvsubotica.com

Četvrtak, 13.05.2021.

14:12

Subotica: Radionice izrade grafita na platnu
Foto: Depositphotos/pajche

Prva radionica održaće se od 20. do 23. maja, kao najava za 28. Festival evropskog filma Palić, a druga od 16. do 19. jula, tokom trajanja Festivala.

Zainteresovani treba da poseduju osnovno iskustvo u izradi grafita, dok će organizatori obezbediti sve materijale potrebne za rad, kao i osveženje za polaznike. Grafiti na platnu kreirani na radionici će biti izloženi u galeriji Otvorenog univerziteta, prenosi TV Subotica.

Rok za prijave je ponedeljak, 17. maj, putem mejl adrese csillan@openunsubotica.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: