Pred zrenjaninskim odbornicima 20 tačaka, na prvom mestu - voda za piće

Juče je održana osma sednica Skupštine grada Zrenjanina, a na dnevnom redu našle su se odluke iz komunalne oblasti i izveštaji o poslovanju i radu javnih preduzeća i ustanova

Izvor: B92

Subota, 08.05.2021.

10:02

Pred zrenjaninskim odbornicima 20 tačaka, na prvom mestu - voda za piće
Ilustracija: Depositphotos, Andrey_Kuzmin

Naime, kako prenosi RTV Santos, našlo se nekoliko odluka iz komunalne oblasti, razmatrani su izveštaji o poslovanju radu javnih preduzeća i ustanova i usvojeno je nekoliko kadrovskih rešenja.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura rekao je da su odbornici razmatrali dvadeset tačaka i da on, kao jednu od najznačajnijih tačaka, ocenjuje usvajanje Predloga Odluke o izmenama Odluke o snabdevanju vodom za piće, prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda, koja se odnosi na proširenje nadležnosti JKP “Vodovod i kanalizacija” koje će se uz održavanje vodovodne i kanalizacione mreže, kako je bilo do sada, ubuduće baviti i izgradnjom i rekonstrukcijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: