U "Ušću" novi punkt za vakcinaciju; "Sprema se veliko iznenađenje o kojem će Beograd da priča" FOTO

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je jutros Tržni centar Ušće gde se u četvrtak otvara novi punkt za vakcinaciju.

Izvor: B92.net

Utorak, 04.05.2021.

10:47

U
Foto: Beoinfo

U Beogradu su zaključno sa jučerašnjim danom revakcinisani svaka treća sugrađanka i sugrađanin.

"Nedostaje nam oko devedeset hiljada da svaka druga Beograđanka i Beograđanin budu vakcinisani", naveo je Vesić.

On je najavio i da se prilikom otvaranja novog punkta za vakcinaciju u Ušću "sprema veliko iznenađenje o kojem će Beograd da priča"..
Foto: Beoinfo
"Zahvaljujem Gradskom zavodu za javno zdravlje koji je zajedno sa nama pripremio ovaj punkt, Ministarstvu zdravlja koje je obezbedilo lekare i sestre, Institutu Batut koji je obezbedio vakcine, gradskom Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima koji vodi Darko Glavaš i koji je obezbedio opremu za punkt, takođe gradskom timu za vakcinaciju koji vodi sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, kao i Tržnom centru „Ušće” koje nam je ustupio prostor", naveo je Vesić.
Foto: Beoinfo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: