Danas se privremeno pušta u saobraćaj Crnotravska ulica; Vesić objavio datum završetka radova FOTO

Crnotravska ulica danas se privremeno pušta u saobraćaj. Završni sloj asfalta čeka da se urade trotoari i izmesti gasovod.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.05.2021.

10:20

Danas se privremeno pušta u saobraćaj Crnotravska ulica; Vesić objavio datum završetka radova FOTO
Foto: Beoinfo

Do tada je omogućeno automobilima da je koriste kao tehničku saobraćajnicu uz najvišu brzinu od 30 kilometara na sat jer završni asfaltni sloj još nije postavljen, napisao je na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On je precizirao da dinamika završetka radova na ovom projektu ide tako da se 1. jula završavaju svi radovi u Crnotravskoj ulici od Borske do Bulevara Oslobođenja, dok se 15. avgusta završavaju svi radovi u Ulici Save Maškovića od Vojvode Stepe do Bulevara Oslobođenja sa kružnim tokom, prenosi Beoinfo.
Foto: Beoinfo
"Kada svi radovi budu završeni povezivanje ulica Save Maškovića i Crnotravske sa kružnim takom na raskrsnici sa Bulevarom oslobođenja bitno će ubrzati saobraćaj i smanjiti saobraćajne gužve u ovom delu grada. Već projektujemo proširenje Borske i Ulice Pere Velimirovića u bulevar sa četiri trake i kada to izgradimo spojićemo Banjicu sa Bulevarom patrijarha Pavla čija je rekonstrukcija u toku i sa Mostom na Adi. Rekonstrukcija Bulevara Patrijarha od Pere Velimirovića do Košutnjaka biće završena do leta, a tada počinje izgradnja ovog Bulevara od Košutnjaka do Mosta na Adi. U međuvremenu projektujemo petlju Lasta preko autoputa tako da ćemo bulevarom sa četiri trake spojiti Ulicu Save Maškovića sa autoputem. Biće konačno rešena veza naselja Stepa Stepanović sa ovom ulicom. Tako gradimo unutrašnju beogradsku obilaznicu", napisao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: