Šid: Stigao priključak, a i novi put

Predsednik Opštine Šid, Zoran Semenović, najavio je novi projekat. Kako je rekao, u vikend naselju u Berkasovu biće sprovedena elektrifikacija, što znači da će vlasnici vikendica u ovom vikend naselju imati priliku da se priključe na struju.

Izvor: B92

Utorak, 20.04.2021.

14:39

Šid: Stigao priključak, a i novi put
Foto: Depositphotos/Alan

Opština Šid došla je u grupu opština gde elektroprivreda Srbije, ODS i država Srbija počinju da razmišljaju o potrebama građana šidske opštine. Trenutno se radi projektovanje elektrifikacije vikend naselja Lipovača. U ovom vikend naselju trenutno se nalazi preko 210 objekata koji do sada nisu imali mogućnost da se priključe na struju.

Predsednik Opštine Zoran Semenović ističe da vikend naselje Lipovača treba da preraste u naselje gde će građani imati osnovne uslove za život. Takođe sekretarijat za poljoprivredu je prepoznao plan opštine da to vikend naselje zaživi i odobrena su sredstva za izgradnju atarskog puta od Benjače do Lipovače prenosi Sremska televizija.

Elektrifikacijom i izgradnjom novog puta u vikend naselju Lipovača, vlasnicima vikendica biće u velikoj meri olakšan boravak u ovom naselju. Kako su nadležni rekli, ovaj projekat bi trebao da bude realizovan tokom ove godine, a kako su obećali opština će nastaviti da ulaže u puteve i infrastrukturu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: