Milionska investicija: Završetak Akva parka na Paliću

Jedna od velikih investicija na Paliću je izgradnja Akva parka, koja je počela još u prethodnom administrativnom periodu. Posle prošlogodišnjih izbora, u skladu sa koalicionim dogovorom, upravljanje Javnim preduzećem „Park Palić“ preuzeo je Savez vojvođanskih Mađara. Tada je odlučeno da naprave presek i ove investicije.

Izvor: B92

Petak, 16.04.2021.

13:43

Milionska investicija: Završetak Akva parka na Paliću
Foto: Depositphotos/miroslav110

Izgradnju Akva parka i velnes centra finansiraju republika, pokrajina i grad, vrednost investicije iznosi 1,5 milijardi dinara. Velnes centar je trebao biti završen u martu, ali radovi kasne.

Ištvan Pastor je kao predsednik Skupštine preduzeća „Park Palić“, gostujući u emisiji „Pravi ugao“ na RTV, rekao da republička budžetska inspekcija proverava stanje radova na Akva parku i avantura parku na Paliću. Treba da se utvrdi, da li su potrošena sredstva i odrađeni posao u skladu. Pastor je izjavio da bi po proračunima, za završetak Akva parka trebalo još oko 400 miliona dinara, prenosi gradsubotica.co.rs.

Pored toga je naglasio da ne želi nikoga da optužuje i da želi samo finansijski presek da bi imali jasnu situaciju. Nije spominjao koji bi bio novi datum završetka radova.
U televizijskom intervjuu, Pastor je potvrdio da se na Paliću priprema i jedna druga velika investicija. Investitori iz Mađarske grade hotel na teritoriji između Krvavog jezera i meteorološke stanice, direktno se nadovezujući na Akva park, odnosno Muški štrand.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: