Ispod tek otvorene Batajničke petlje - deponija VIDEO

Ispod tek otvorene Batajničke petlje svakodnevno se taloži velika količina smeća i šuta.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

19:27

Ispod tek otvorene Batajničke petlje - deponija VIDEO
Foto: Screenshot/Prva TV

Ukoliko se nešto ne preduzme, zemlja, šut i đubre će se samo gomilati, što preti da zatrpa ceo ovaj saobraćajni čvor.

Pošto oko nje nema drugih objekata, petlja je postala idealno mesto za odlaganje svega i svačega. Malo po malo, ljudi su počeli da donose zemlju i šut, a onda i raznorazni otpad.

Kako se smeće svakodnevno taloži, formirana brda duž dugačkog nadvožnjaka samo rastu, i već ih ima na desetine. Vozači ne slute šta se nalazi ispod njih, a meštanima je ova deponija za sada udaljena od kuća.

Da bi se sve ovo počistilo, potrebno je mnogo kamiona i mehanizacije. Ako ne želimo pacove nadomak prvih kuća, smeće koje leti sa svih strana, i sponatne paljevine, smeća moramo da se otarasimo. Komunalna inspekcija opštine Zemun trebalo bi hitno da naloži čišćenje ovog nereda.

Ipak, do emitovanja priloga Prva TV nije dobila odgovor nadležnih o potencijalnom načinu da se ovaj problem reši.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: