Kragujevac dobija nov park sa igralištem FOTO

Sugrađani mesne zajednice Ljubine livade u narednih mesec dana dobiće nov park sa igralištem za najmlađe.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

14:59

Kragujevac dobija nov park sa igralištem FOTO
Foto: Grad Kragujevac

Vrednost radova je oko 5 milona dinara.

Pored otvorenih sportskih terena u Koloniji, dečijeg igrališta u Erdeču, u narednih mesec dana naselje Ljubine livade dobiće malu oazu površine oko 9 ari, a u planu je izgradnja igrališta na Bubnju, u Bagremaru i Bresnici, navodi se na sajtu grada.

Početak radova obišli su danas član Gradskog veća za sport Predrag Stevović i direktorka preduzeća Šumadija Jasmina Mihajlović.

Pored ograđenog igrališta za decu, projektom su predviđene pešačke staze, parkovski deo s klupicama, stolom za šah i drvoredom japanske trešnje i to će celom naselju dati potpuno nov izgled, kaže Stevović.

Ovo je samo jedan u nizu projekata planiranih za ovu godinu, navodi on.

"U tom smislu najpre se insistira na komunalnoj putnoj infrastrukturi i takvi projekti se rade punim kapacitetom, s posebnim akcentom na otvorene terene za male sportove, igrališta i parkove", rekao je.
Foto: Grad Kragujevac
Prema rečima izvođača, mališani će u narednih mesec dana dobiti novo ograđeno igralište na bezbednoj tartan podlozi sa klackalicama, ljuljaškama, toboganom, vrteškama i njihalicama, a stariji sugrađani popločane staze za šetnju, park sa klupicama i stolom za šah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: