Pijan vozio bicikl sa dva promila alkohola

Tokom vikenda je na području Južnobačkog okruga bilo 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe teško, a devet je lakše povređeno.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

16:23

Pijan vozio bicikl sa dva promila alkohola
Foto: Brberrys/Shutterstock

U tom intervalu je u Novom Sadu bilo 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a tri lake telesne povrede, navode u policiji, prenosi 021. Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 693 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Iz saobraćaja je isključeno 40 vozača i 14 vozila, a zadržana su ukupno četiri vozača. Sva četvorica zadržana su zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a trojica od njih terete se za nasilničku vožnju. Dvojica meštana Kaća i Kovilja upravljali su automobilima, a jedan Čuružanin biciklom sa više od dva promila alkohola u organizmu. Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: