Stanovnici Kaluđerice se već dve godine guše u fekalijama VIDEO

Stanovnici Kaluđerice se već dve godine guše u fekalijama koje se izlivaju iz rupe na Smederevskom putu.

Izvor: B92, TV Prva

Četvrtak, 08.04.2021.

10:09

Stanovnici Kaluđerice se već dve godine guše u fekalijama VIDEO

"Teško je živeti u ovim uslovima, ovde se neprestano izlivaju fekalije, prelaze preko ulice. Mi gazimo preko toga, unosimo tako u svoje stanove. Obraćali smo se svim nadležnim institucijama. Do dan danas nismo dobilo odgovor", požalio se Miro Dulović, meštanin Kaluđerice.

Stefan Dilberović nadležni iz opštine Grocka je rekao da su oni prijave prosledjivali saobraćajnoj inspekciji i putevima Beograda koji su nadležni.

"Ubrzo ćemo imati zajednički sastanak sa putevima Beograd, da se put uradi kako treba. Imali smo slične probleme duž Smederevskog puta, koji je rešen intervencijom."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: