Evropsko prvenstvo u biciklizmu ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi

Evropsko prvenstvo u biciklizmu ove godine će biti održano u avgustu 2021. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Izvor: B92.net

Petak, 05.03.2021.

15:21

Evropsko prvenstvo u biciklizmu ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi
Foto: Foto: B92/NP

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam,dr Nenad Ivanišević, sastao se sa direktorom Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu, Nemanjom Vajsom, a u prisustvu pomočnika pokrajinskog sekretara za oblast turizma, Milana Jarića.

Sekretar Ivanišević je ovom prilikom istakao važnost održavanja Evropskog prvenstva za ciklo turizam,kao događaja od izuzetnog značaja za razvoj privrede i turizma u AP Vojvodini.

Pored pružanja uzajamne podrške, na sastanku se razgovaralo i o kreiranju novih mapa biciklističkih staza na teritoriji AP Vojvodine, te o važnosti promocije euro velo ruta i razvoju privrede i lokalnih malih privrednika na tim rutama.

Početkom aprila meseca biće prezentovana mapa, sa novim punktovima za bicikliste (Bike Points) kao ,,bike friendly" mesta na kojima će moći da uživaju kako oni koji se bave profesionalno biciklizmom, tako i svi građani koji rekreativno voze bicikl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: