Sindikat: Kontrolisati da li se nose maske u gradskom prevozu

Predsednik Saobraćajnog sindikata GSP "Beograd" Aleksandar Jokić pozvao je danas komunalnu miliciju da primenjuje mere Kriznog štaba i počne da kontroliše da li putnici ulaze s maskom u vozila gradskog saobraćaja.

Izvor: FoNet

Petak, 05.03.2021.

10:00

Sindikat: Kontrolisati da li se nose maske u gradskom prevozu
Foto: depositphotos/xerox123.mail.ua

Molimo vas da se uključite u kontrolu da li putnici nose maske u autobusima trolejbusima i tramvajima, navodi u apelu koji je Saobrajani sindikat uputio Komunanoj miliciji.

Predsednik tog sindikata podseća da je Krizni štab je sredinom prošle godine odlučio da oni koji ne nose maske ne mogu ni da uđu u javni prevoz, ali se i dalje često mogu videti oni koji ovu meru ne poštuju.

"Nažalost, sve ih je više. Iako broj obolelih od korone ponovo raste, a poslednjih dana je novozaraženih koliko ih je bilo početkom jeseni i dalje ima onih koji u vozila javnog prevoza ulaze bez maske", ističe Saobraćajni sindikat GSP.

U apelu je koji se traži reagovanje komunalne milicije predloženo da se urade "tačkaste kontrole na više mesta u Beogradu", da se onima koji ne nose maske napišu prekršajne prijave, a da se te aktivnosti objave u medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: