Epidemiološka situaciju u Nišu na korak do katastrofalne, a u restoranu lumpuje 180 ljudi?

Rasturena je još jedna korona-žurka.

Izvor: TV Zona plus

Četvrtak, 04.03.2021.

21:26

Epidemiološka situaciju u Nišu na korak do katastrofalne, a u restoranu lumpuje 180 ljudi?
Foto: Depositphotos, pressmaster

“Komunalna milicija je u saradnji sa PU Niš, upravo rasturila 'kovid' žurku u jednom niškom restoranu gde je zatečeno 180 ljudi!? Osim prekršajnog naloga, vlasniku će biti podneta i krivična prijava. Objekat je zatvoren na 72 sata. U KC Niš i dalje je mnogo ljudi na respiratorima, a bilo je i onih koji na zalost, nisu dočekali jutro! – objavljeno je na Fejsbuk profilu gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski, prenosi TV Zona plus.

Kako taj medij nezvanično saznaje u pitanju je ugostiteljski objekat Želja pro, ali za sada nema zvanične potvrde.

Podsećamo, gradonačelnica je gostujući u emisiji Podatak plus rekla da je epidemiološka situacija vanredna, sa pretnjom da pređe u katastrofalnu i da se od početka epidemije beleži najoštriji rast broja zaraženih koronavirusom.

Gradski štab naložio je nadležnim službama rigoroznu kontrolu i nadzor u poštovanju propisanih epidemioloških mera – pojačan rad Komunalne milicije i komunalnih inspektora uz asistenciju pripadnika Policijske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: