Spremite zalihe: Delovi Starog grada, Voždovca i Zemuna sutra bez vode

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na Starom gradu, Voždovcu i u Zemunu, pojedini građani tih opština sutra neće imati vodu.

Izvor: B92

Sreda, 03.03.2021.

11:36

Spremite zalihe: Delovi Starog grada, Voždovca i Zemuna sutra bez vode
Foto: Depositphotos, Andrey_Kuzmin

Na Starom gradu će od osam sati do ponoći bez vode biti potrošači u Skadarskoj ulici, Gospodar Jevremovoj (od Skadarske do Francuske) i Francuskoj (od Braće Jugovića do Cara Dušana).

Na Voždovcu od osam do 22 sata vodu neće imati potrošači u Ulici braće Kovač (od Ibarske do Vojislava Nanovića), dok će u Zemunu, od osam do 20 sati bez vode biti potrošači u Ulici široki put (od Vojvođanskih brigada do auto-puta), navodi se na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošačima se apeluje da pripreme neophodnu zalihu za piće i osnovne potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: