Vučić: Moguća izgradnja kovid bolnice kod Novog Sada

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će zamoliti Vladu Srbije da izgradimo još jednu kovid bolnicu u okolini Novog Sada kako bismo raspolagali većim kapacitetima.

Izvor: B92

Utorak, 02.03.2021.

12:37

Vučić: Moguća izgradnja kovid bolnice kod Novog Sada
Foto: buducnostsrbijeav/Instagram

Aleksandar Vučić je, na konferenciji za medije u Sarajevu, rekao da ne smatra da je Srbija blizu vanrednog stanja, prenosi RTS.

"Vlada će da odlučuje, razgovaraćemo i sa članovima vlade, niko više nije odgovoran, ljudi su siti, traže rešenje, hoće da rade, ekonomija mora da radi", navodi predsednik.

Rekao je da će zamoliti Vladu, Anu Brnabić i ministra finansija da izgradimo još jednu kovid bolnicu u okolini Novog Sada da bismo raspolagali još većim kapacitetima.

Dodao je da Srbija mnogo testira i zato smatra da imamo manju stopu smrtnosti.

"Broj zaraženih sporije raste zahvaljujući vakcinaciji, 530.000 je revakcinisano, uskoro gotovo milion onih koji su ukupno vakcinisani", napominje Vučić.

Dodaje da u petak stiže još 500.000 doza kineskih vakcina te se nada da ćemo moći da suzbijemo zarazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: