Brendirane firme, 19 lokala: Obrenovac dobija tržni centar od preko 8.000 m2

U Obrenovcu su u toku radovi na izgradnji novog tržnog centra koji bi trebalo da budu završeni početkom maja, a očekuje se da sve bude spremno do 27. maja, kada se planira otvaranje objekta.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.03.2021.

10:13

Brendirane firme, 19 lokala: Obrenovac dobija tržni centar od preko 8.000 m2
Foto: Sonpichit Salangsing/Shutterstock

Tržni centar sa 8.250 kvadratnih metara i 19 lokala, koje će zakupiti različite brendirane firme, gradi se u ulici Kralja Aleksandra I, kod uređenog banjskog kompleksa, navodi se na sajtu opštine Obrenovac.

Kako se ističe, nakon završetka obe faze izgradnje objekta, najmanje 300 Obrenovčana tu će dobiti posao.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković kaže da se aktivno radi na uređenju celokupnog prostora u delu opštine gde će biti novi tržni centar.

"Nastavljamo sa uređenjem ovog prostora, izvođači radova završiće naš novi zdravstveni centar u objektu koji se nalazi preko puta tržnog centra i do kraja godine, odnosno već na jesen imaćemo spreman i taj objekat", najavio je Čučković i dodao da će novi zdravstveni objekat raspolagati najmodernijom opremom.

Tržni centar gradi češka kompanija RC Europe, a projektni menadžer te kompanije Nemanja Mijatović kaže da je završen veliki deo posla i da su ostali radovi na spoljnom uređenju, pripremanju parking prostora, saobraćajnice, te da su u toku završni radovi na izgradnji kanalizacije za sve lokale u objektu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: