Nedostatak parking mesta, vrtića, nelegalna gradnja... Ima li rešenja za naselje Vojvode Vlahovića? VIDEO

Stanovnici dela Voždovca suočavaju se sa različitim problemima, ali se zajedničkim snagama bore za bolji i lepši kraj u kom žive. Potpisanu peticiju sa navedenim problemima predali su nadležnim gradskim službama - da li su dobili odgovore?

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2021.

10:40

Nedostatak parking mesta, vrtića, nelegalna gradnja... Ima li rešenja za naselje Vojvode Vlahovića? VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

Potreba za školom, vrtićima, nedostatak parking mesta, trotoari, narušena bezbednost, nelegalna gradnja, nedostatak vodovodne i kanalizacione mreže... Sve su to problemi koji muče stanovnike naselja Vojvode Vlahovića.

Prošle nedelje održan je sastanak upravnika svih zgrada tog kraja.

"Spisak je poslat institucijama, ali smo neposredno posle toga saznali da će jedna zgrada, koja ima dozvolu i parking mesta, raditi prenamenu i 100 stanara neće moći da kupe ta parking mesta. Mi smo i prošle godine održali protest zbog jedne druge zgrade i stvar je kulminirala, ljudi više ne mogu da trpe sve to", kazao je za TV Prva jedan od stanovnika tog naselja.

Kako je dodao, opštine u ovoj situaciji imaju mala ovlašćenja.

"Sve to što nas muči, sva ta infrastruktura, izdavanje građevinskih dozvola... Sve je na Gradu Beogradu", napomenuo je sagovornik TV Prva.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: