Zbog radova deo Zvezdare i Voždovca neće imati vodu

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u beogradskoj opštini Zvezdara, deo potrošača u toj opštini u ponedeljak, 25. januara, neće imati vodu.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.01.2021.

09:56

Zbog radova deo Zvezdare i Voždovca neće imati vodu
Foto: Mumemories/Shutterstock

Tada će, u periodu od osam do 17 sati bez vode biti potrošači u ulicama Bulevar kralja Aleksandra na parnoj strani (od Koste Trifkovića do Ustaničke), Madridska, Gusinjska, Luneta Milovanovića, Darosavačka, Kneza Mutimira, Virpazarska i Živka Davidovića (od Kačićeve do Ustaničke).

Na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" se navodi i da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Voždovcu u utorak, 26. januara, od osam do 20 sati, bez vode biti potrošači u ulicama Maksima Gorkog (od Tomazeove do Ðorđa Kratovca) i Braće Kovač.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošačima se apeluje da pripreme neophodnu zalihu za piće i osnovne potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: