Na prodaju placevi "Nišprojekta"

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju dela imovine "Nišprojekta" Imovina je podeljena u dve celine, a biće prodata na licitaciji na osnovu rešenja stečajnog sudije Privrednog suda u Nišu.

Izvor: B92

Utorak, 19.01.2021.

08:33

Na prodaju placevi
Foto: Depositphotos, Kuzmafoto

Na licitaciji će se naći gradsko građevinsko zemljište površine 1.978 kvadrata u Donjoj Vrežini, koje se nudi po početnoj ceni od 1,4 miliona dinara i gradsko građevinsko zemljište od 1.178 kvadrata po početnoj ceni od 875.808 dinara, pišu Niške vesti.

Javno nadmetanje zakazano je za 10. februara 2021. godine, u 11 časova u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit od 50.000 dinara.

"Nišprojekt" je svojevremeno bila jedna od najuspešnijih građevinskih firmi, ali je nije zaobišla sudbina drugih društvenih preduzeća u sektoru građevinarstva i sada se nalazi u stečaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: