Prodavnice, apoteke, Dom zdravlja: Šta u Subotici (ne) radi za praznike?

Tokom predstojećih prvomajskih i vaskršnjih praznika, javna preduzeća, ustanove i drugi objekati od javnog značaja organizovaće svoj rad kroz dežurstvo. Neradni dani biće petak, 30. april, kao i ponedeljak i utorak, odnosno 3. i 4. maj.

Izvor: subotica.com

Četvrtak, 29.04.2021.

14:01

Prodavnice, apoteke, Dom zdravlja: Šta u Subotici (ne) radi za praznike?
Foto: Depositphotos, Syda_Productions

Tokom predstojećih praznika, u periodu od 30. aprila do 4. maja, rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo, piše subotica.com.

Od Službe za opštu medicinu dežuraće jedino ambulanta Ogranak 4 (Karađorđev put 55) od 7 do 20 časova, dok će u Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece dežurstvo biti organizovano u Dečjem dispanzeru od 8 do 24 časa. Dečije ambulante u Bajmoku, Čantaviru i na Paliću neće raditi. Stomatološka služba radiće od 7 do 13 časova u zgradi Stomatološke poliklinike (Trg žrtava fašizma 16).

Vakcinacija i revakcinacija građana se neće odvijati od 30. aprila do 2. maja. Građani koji imaju termin za revakcinaciju 30. aprila, revakcinisaće se 3. maja, a oni sa terminom revakcinacije od 1. i 2. maja, revakcinisaće se 4. maja. Građani će se revakcinisati na istom punktu na kojem su primili i prvu dozu vakcine.

Kovid ambulanta u Harambašićevoj ulici radiće svaki dan od 7 do 22 časa.

Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće dežuraće i za vreme praznika od 0 do 24 časa, dok će ostali objekti ove apotekarske ustanove raditi po izmenjenom radnom vremenu.

Upravne kancelarije JKP "Subotičke pijace" neće raditi od 30. aprila do 5. maja, dok će pijace raditi redovno. Služba naplate na pijacama u nadležnosti preduzeća radiće po ustaljenom radnom vremenu pijaca.

Za vreme praznika, Upravne kancelarije AD "Tržnice" neće raditi, dok će "Buvljak" i sve ostale pijace u njihovoj nadležnosti raditi redovno.

Sve "Idea" i "Roda" prodavnice radiće 1. maja redovno, dok će 2. maj biti neradan za većinu njih, izuzev za "Idea" prodavnicu na Paliću. "Lidl" će u petak, 30. aprila, raditi do 18 časova, dok će 1. i 2. maja biti zatvoren. "Univerexport" maloprodajni objekati radiće redovno 30. aprila i 1. maja, dok će 2. i 3. maja raditi skraćeno, a 4. maja se vraćaju na uobićajeno radno vreme.

Za vreme predstojećih praznika, JKP "Čistoća i zelenilo" u petak, 30. aprila, neće odvoziti kućno smeće iz domaćinstava, izuzev iz Bajmoka i to sa leve strane iz pravca Subotice i naselja Rata. Ostalim danima praznika, 3. i 4. maja, smeće će se odvoziti po ustaljenom režimu.

Gradski autobusi JP "Subotica-trans" će od 30. aprila do 4. maja saobraćati po nedeljnom redu vožnje. U subotu, 1. maja, linija 6 će saobraćati po nedeljnom redu vožnje (polasci će saobraćati na pola sata), a po potrebi će se angažovati i dodatni autobusi u slučaju povećanog broja putnika.

Za vreme praznika neće se prodavati ni mesečne karte na šalterima Autobuske stanice Subotica i na drugim prodajnim mestima (Patria, Turistička agencija, Teslino Naselje, Palić). Prvi radni dan biće 5. maj.

JKP "Parking" neće naplaćivati parkiranje u gradu od petka, 30. aprila, pa sve do utorka, 4. maja.

Za vreme praznika, od 30. aprila do 4. maja, neće raditi Upravne kancelarije JKP "Stadion", dok će u većini objekata u njihovoj nadležnosti biti obezbeđeno dežurstvo. Tako će Gradsko strelište, Sportski tereni u Prvomajskoj, Hala sportova i Gradski stadion biti zatvoreni samo 1. maja, a ostalim danima biće obezbeđeno dežurstvo.

Bazen u Dudovoj šumi i SRC "Prozivka" neće raditi samo 1. maja, dok će ostalim danima raditi redovno. Stonoteniserska hala biće zatvorena od 30. aprila do 3. maja, a 4. maja biće obezbeđeno dežurstvo.

Za vreme praznika Sinagoga će biti zatvorena za posetioce, a prvi radni dan biće 5. maj.

Dani praznika, od 30. aprila do 4. maja, biće neradni dani i za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: