Nastavlja se akcija: Kontejneri za kabasti otpad u Peščari, Aleksandrovu i Keru

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Peščari, Aleksandrovu i Keru.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.05.2021.

10:49

Nastavlja se akcija: Kontejneri za kabasti otpad u Peščari, Aleksandrovu i Keru
Foto: Subotica.com

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Peščara, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), J. Kolumba i Skadarlijske, Uskočke i Koparske ulice, Edvina Zdovca i Uskočke, na uglu Kajsija i Lepe ulice i u J. Kolumba kod stare pruge, prenosi subotica.com.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajednici Aleksandrovo, gde će kontejneri biti postavljeni kod okretišta autobusa u S. Novaka (dva kontejnera), u Jelene Čović, na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, u Aksentija Marodića kod škole i kod kafane "Bačvanka".

Ove nedelje akcija će se u petak završiti u Mesnoj zajednici Ker, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Igmanske i Moslovačke, una sredini Sergeja Jesenjina, u Ivana Antunovića kod posluge i na uglu ulica Vase Pelagića i Kerske. Prolećna akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo" počela je 22. marta, a trajaće do 10. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: