Pokrajina podržala projekat Subotice: Kolika su sredstva izdvojena?

Svečana dodela ugovora za projekte odobrene na Konkursu za finansiranje - sufinansiranje projekata u oblasti zaštite i očuvanja kulturnog nasleđa u AP Vojvodini u 2021. godini, održana je danas, u Parku prisajedinjenja u Novom Sadu.

Izvor: B92

Petak, 04.06.2021.

12:15

Pokrajina podržala projekat Subotice: Kolika su sredstva izdvojena?
Foto: Depositphotos/pajche

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je 136 ugovora, vrednih više od 40 miliona dinara, za projekte iz oblasti zaštite i očuvanja kulturnog nasleđa u AP Vojvodini i zaštite i očuvanja tradicionalnog srpskog stvaralaštva u AP Vojvodini.

U ime Grada Subotica, a po ovlašćenju gradonačelnika Stevana Bakića, član Gradskog veća za obrazovanje i kulturu Milanka Kostić je preuzela ugovor za projekat "Digitalna kultura Subotica" koji je podržan na ovom konkursu u iznosu od 650.000 dinara, prenosi subotica.rs.

Direktorki Međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture Subotica Ledi Šilinger su uručena dva ugovora za projekte ove ustanove koji su podržani na ovom konkursu, u ukupnom iznosu od milion dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: