Na prodaju imovina nekadašnje fabrike iz Subotice

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine subotičkog preduzeća "Solid Export-Komerc" u stečaju po početnoj ceni od 7.208.181,00 dinara. Javno nadmetanje zakazano je za 26. februar u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Novom Sadu.

Izvor: TV Subotica

Utorak, 26.01.2021.

12:19

Na prodaju imovina nekadašnje fabrike iz Subotice
Foto: Depositphotos, Kuzmafoto

Kako se navodi u oglasu predmet prodaje je pokretna imovina: industrijske mašine i oprema, vozila, kao i zalihe po specifikaciji u prodajnoj dokumentaciji koje se nalaze na adresi Đure Đakovića br. 4, prenosi TV Subotica.

Stečaj nad nekadašnjom fabrikom obuće otvoren je u junu 2019. godine zbog nemogućnosti plaćanja i trajne blokade računa, kada je oko 140 radnika prijavilo potraživanja.

Deo, tačnije devet minimalnih zarada su uspeli da naplate preko Fonda solidarnosti, a ono što ostaje problem za većinu bivših radnika jeste nepovezan radni staž od nekoliko godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: