Ukinuta vanredna situacija na teritoriji Subotice

Na osnovu Zaključka Gradskog štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić doneo je Odluku da se od danas, 10. juna, ukida vanredna situaciji na celoj teritoriji Grada Subotice.

Izvor: subotica.com

Četvrtak, 10.06.2021.

13:48

Ukinuta vanredna situacija na teritoriji Subotice
Foto: subotica.com

Kako se navodi u Odluci, ukida se vanredna situacija na celoj teritoriji Grada Subotice, proglašena Odlukom gradonačelnika, zbog poboljšanja epidemiološke situacije usled zarazne bolesti kovid-19, jer su prestali razlozi njenog proglašenja.

Dalje se navodi da stupanjem na snagu ove Odluke, prestaje da važi Odluka od 26. novembra 2020. godine kojom je ova vanredna situacija proglašena, prenosi subotica.com.

Po jutrošnjim informacijama, u Subotici su registrovana 23 aktivna slučaja zaraze virusom kovid 19, u protekla 24 časa još jedna osoba je registrovana i vodi se kao aktivni slučaj. U Kovid delu subotičke bolnice trenutno se nalazi šest pacijenata, jedan na veštačkoj potpori pluća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: