U nedelju u Subotici tri humanitarna dešavanja za Leonu i Milu

U nedelju će u Subotici biti održano više humanitarnih akcija za pomoć mladim Subotičankama Leoni Kovač i Mili Mikulić.

Izvor: subotica.com

Petak, 12.11.2021.

13:46

U nedelju u Subotici tri humanitarna dešavanja za Leonu i Milu
Foto: VIEWVEAR/Shutterstock

Održaće se humanitarni bazar, koncert sa nastupima solista, pevačkih i folklornih društava, ali i fudbalski meč. Prikupljena sredstva biće uplaćena na namenske račune dve devojčice kojima se tako pomaže da što pre ozdrave, piše portal Subotica.com.

Fudbaleri za Leonu i Milu od 14 časova

Na terenima Sportskog centra "Janko Pejanović" na Paliću održaće se humanitarni fudbalski susret ekipa Palića i Bikova. Duel humanih fudbalera, rivala iz Gradske lige, počinje u 14 časova.

Humanitarni bazar u MESŠC-u od 15 časova

Neformalno udruženje "Naše malo je nekome sve" organizuje humanitarni bazar za Milu i Leonu u nedelju 14. novembra, u fiskulturnoj sali Tehničke škole"Ivan Sarić". Bazar će trajati od 15 do 19 časova, a sugrađane dobre volje očekuje pijačni deo, kao i bogat zabavni deo.

Nastupi solista, folklornih i pevačkih društava - Dečje pozorište od 17 časova

U okviru Jesenjeg susreta pesama i folklora, koji se ovom prilikom održava i za humanitarne potrebe (za Leonu i Milu), održaće se nastupi solista, folklornih i pevačkih društava. Učesnici programa: Hor "Subotičke frajle", KUD "Aleksandrovo", KUD "Bratstvo", Majda Tumbas (violončelo), Aleksandar toković (gitara) i Vokalno instrumentalni sastav "Veselice". Ulaz je besplatan, prikupljaće se donacije za dve devojčice kojima je neophodan novac za dalje lečenje.

Mila boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 2, dok Leona ima hidrocefalus i epilepsiju i njenim roditeljima je pomoć potrebna za specijalističke preglede i terapije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: