Subotica: Novih 40 parking mesta do 6. avgusta

Završetak radova na izgradnji parking prostora ispred Hale sportova očekuje se do 6. avgusta, a iz budžeta JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje za ovu investiciju je izdvojeno 8 miliona dinara.

Izvor: gradsubotica

Utorak, 20.07.2021.

15:31

Subotica: Novih 40 parking mesta do 6. avgusta
Foto: Epa/STEPHANIE LECOCQ

Jedna od najvećih mesnih zajednica u Subotici, Dudova šuma, uskoro će dobiti nova parking mesta, i to na jednom od najprometnijih delova grada - kod Hale sportova, prenosi portal gradSubotica.

Kako objašnjavaju iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje izgradnja je krenula 6. jula, a glavni izvođač radova je preduzeće "Dubrava" doo iz Bajmoka.

Kiša koja je padala proteklih dana u mnogome je otežala radnicima, koji trenutno rade u jednoj smeni, od sedan do 17 sati, rekao je glavni inženjer za putnu infrastrukturu Srđan Bošnjak.

Prema njegovim rečima, planom je predviđeno ukupno 40 parking mesta, a iz budžeta javnog preduzeća u čijoj je nadležnosti izgradnja, za ovu investiciju je izdvojeno 8 miliona dinara.

Sezona asfaltiranja i rehabilitovanja dotrajalih kolovoza u našem gradu počela je tokom prve polovine juna meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: