Subotica - Društvo - B92 Lokal

Subotica dobija nove vatrogasce

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 300 polaznika na stručno osposobljavanje za poslove vatrogasca, od čega je za Vatrogasno-spasilački bataljon u Subotici predviđeno troje polaznika. Budući vatrogasci mogu imati najmanje 19, a najviše 30 godina starosti.

Izvor: TV Subotica Subotica
Podeli
Foto: Depositphotos/IgorVertushko
Foto: Depositphotos/IgorVertushko

Svi oni čiji je dečji san bio da postanu vatrogasci i koji odluče da se prijave na Konkurs, treba da znaju da je im nijedan dan neće biti isti, te da će uvek biti u pripravnosti i čekati da neko pozove 193.

Očekuje se da će nove kolege sa radom početi krajem godine, a kako komandant subotičkog Vatrogasno-spasilačkog bataljona, Goran Ljubisavljević dodaje u proteklom periodu i mehanizacija je znatno obnovljena, prenosi TV Subotica.

Konkursom je predviđen upis i tri polaznika za potrebe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Stara Moravica i troje za odeljenje u Malom Iđošu. Konkurs je otvoren do 25.maja, a svi detalji mogu se pronaći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, na sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku, a informacije se mogu dobiti i pozivom na 630-319.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 124 idi na stranu