Izmešta se "Avantura park": "Tom sadržaju ovde nije mesto" FOTO

"Avantura park", čiji su stubovi u visini od osam metara već montirani na Peščanoj plaži jezera Palić, biće izmešten sa ove lokacije pre svega iz bezbednosnih razloga, objasnio je danas Balint Pastor, potpredsednik Saveza vojvođanskih Mađara i predsednik Skupštine grada, jer u slučaju da dođe do nezgode prilikom korišćenja ovih sadržaja, teren nije pristupačan za vozila Hitne pomoći.

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2021.

16:02

Izmešta se
Foto: Subotica.com

"Nismo protiv tog sadržaja, ali tom sadržaju ovde nije mesto", rekao je Pastor, prenosi subotica.com

"Sada je već sasvim izvesno da će "Avantura park" biti izmešten sa ove lokacije, gde i nije trebalo da se izgradi, pre svega zbog bezbednosnog aspekta, da tu ne mogu doći kola Hitne pomoći ako se nešto desi, a da ne govorimo o nekim drugim aspektima, da zaklanja vidik i da anulira aktivnosti predviđene "Ecolacus" projektom".
Foto: Subotica.com
On je dodao da se na razvoj Palića gleda kao na celinu, a da je krajnji cilj da jezero nadomak Subotice bude među prve tri najatraktivnije turističke destinacije u Srbiji.
Foto: Subotica.com
Foto: Subotica.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: