U planu rekonstrukcija i puteva u Šidu

Šiđanje čeka rekonstrukcija puteva.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.02.2021.

10:19

U planu rekonstrukcija i puteva u Šidu
Foto: Depositphotos, mrak.hr

Pokrajinska vlada izdvojila je više od 3,3 milijarde dinara za infrastrukturne projekte u 24 lokalne samouprave, a predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je predstavnicima tih lokalnih samouprava uručio ugovore za finansiranje i sufinansiranje infrastrukturnih projekata, saopštila je Pokrajinska vlada.

"Započećemo rekonstrukciju lokalne putne mreže u Sečnju, Šidu, Žablju, Apatinu, Novom Bečeju, Žitištu, Odžacima i Bačkoj Palanci. Nastavićemo radove i na rekonstrukciji lokalne putne mreže na Fruškoj gori, koja je postala veoma važna turistička destinacija. Želimo da stvorimo dobre infrastrukturne uslove za razvoj turizma", kaže Mirović.

Zajedno sa lokalnim samoupravama, kako je dodao, u ovoj godini radiće se na završetku sportske hale u Inđiji i adaptaciji Gradskog stadiona u Zrenjaninu, dogradnji fiskulturne sale u OŠ "Jovan Popović" u Sremskoj Mitrovici, završetku izgradnje Doma kulture u Vrbasu, izgradnji gradskog kupališta u Kovinu i gradske pijace u Kikindi.

"Čeka nas veliki posao, želimo da pomognemo manje razvijenim opštinama. Širom Vojvodine imaćemo značajne investicione zahvate", naveo je Mirović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: