Šid: Pas ujeo devojčicu na ulici, vlasniku krivična prijava

Pas, koji je iz dvorista kuće istrčao na ulicu oborio je desetogodišnju devojčicu koja je vozila bicikl na ulici i ujeo je za ruku, zbog čega će protv vlasnika biti podneta krivična prijava, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 31.05.2021.

14:02

Šid: Pas ujeo devojčicu na ulici, vlasniku krivična prijava
Foto: Depositphotos, art_man

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv 59. muškarca iz okoline grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svoja dva psa koja su istrčala iz dvorišta njegove kuće, a jedan od njih je oborio desetogodišnju devojčicu koja je vozila bicikl na ulici i ujeo je za ruku.

Devojčici je ukazana lekarska pomoć u šidskom Domu zdravlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: